Muzikale formules

“Dit Ben Ik”

Mariona Smets laat zich in haar programma “DIT BEN IK” van haar gevoeligste kant zien tijdens een 45 minuten durend miniconcert. “DIT BEN IK” is een live show, begeleid door Tylaine van Den Broeck op de piano, Bert Candries op de bas, en Geert Mariën op de drums. Singer-songwriter Mariona brengt haar zelfgeschreven nummers, waaronder het autobiografische “De Kop In”, en haar allernieuwste single “Bij Mij Thuis”. Een must voor al wie openstaat voor een nieuwe wind die waait in de Nederlandstalige muziek, en gegarandeerd ideaal voor een breed publiek. 

“The Flashmob Surprise Band”

Feestje te organiseren? Overweeg dan misschien eens een flashmob surprise party. Enkel de favoriete songs aller tijden van degene die in de bloemetjes gezet wordt, komen aan bod. Volledig op maat, en met aangepaste scenario’s, betreden MariOna en haar muzikanten de feestlocatie.

“Aardig Kwaad” – Een lezing over narcisme, in woord en muziek.

In combinatie met een gastspreker/auteur wie een boek of monoloog over dit beladen thema schreef, brengen ervaringsdeskundige Mariona Smets en pianiste Tylaine Van den Broeck, fijngevoelige songs die het thema narcisme aanraken. Vragen in verband worden door de schrijver/schrijfster en Mariona beantwoord. Er is ruimte voor een lach en een traan. Om privacy-redenen geen live-beelden van de voorstelling.